Spaghetti i næsen...

Åhr for pokker, vi har haft første fremmedlegeme i Isabellas næsen, altså vi puttede det ikke op i den (DOH) men hun fik altså spaghetti, til aftensmad, for hun elsker pasta.

Og hun er jo godt snottet, så hun nyser også en del, og det gjorde hun også imens vi spiser. Og midt i det hele, går der totalt hystade i den, hver gang i nyser, og det vælter ud med snot, så vi tror det er det hun flipper over. Hun er på det her tidspunkt meget træt, så vi bliver enige om, at hun skal i seng.

Men fordi hun har så meget snot, ja så vil jeg lige suge hendes næse, og give hende saltvandsdråber. Og hun hader det som pesten, men idag ligger hun og vrider sig og vil bare ikke have det gjort. Vi får det ordnet, og hun får sin flaske, og hun kommer i seng. Her vender hun sig om for at sove, og jeg går ned igen. Men så skriger hun helt vildt, og jeg går derop, og tænker, hvad er det der hænger ud af hendes næse, det var helt hvidt, så troede først det var en kæmpe bussemand, men da jeg så lige tager fat for at få det ud, mærker jeg det er, en spaghetti. og dælme om hun så ikke får det suget ind igen. Så mig hen og kalde på Morten, og vi kæmper for at få det stykke Spaghetti ud, og til sidst forsvinder det, og nu aner vi ikke hvor den er henne. Men vi kan ikke se den i næsen mere.

Altså pyllermor her, ville jo ringe til vagtlægen, fordi jeg var jo bange for hun ville blive kvalt. Men tøsen har det fik nu, og fik leget lidt bagefter, og nu sover hun godt. Men for mig er det nu et mysterium, at hun kunne få det op i næsen for det første, men også om hun nu bare har fået det ned i maven eller et andet sted ?????

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer