Stilheden her på bloggen.

Det piner mig meget, at der lige nu er en stilhed på bloggen, for det er slet ikke sådan at jeg gerne vil drive den her blog. Jeg ville sådan ønske at tiden eller rettere sagt overskuet til den var der, for lysten er der. Men jeg er rent ud sagt overvældet, overfyldt og mega træt over arbejde, og meget lange nætter eller skal jeg hellere sige korte nætter, fordi det føltes som om at natten flyver væk fra en, med vågne børn, våde lagner( isabella har en periode med uheld om natten)

Selvom jeg arbejder på afløser basis, så har jeg lige for tiden temmelig meget arbejde, og det er min bankkonto virkelig glad for, eller den bliver det i næste måned ;-)

Jeg sidder lige nu og tænker, hvordan jeg lige får det struktureret til at jeg kan få bloggen passet ind, men tænker faktisk også det kommer endnu mere, når vi er helt på plads i huset, for der er jo altid lidt man kan lave når man lige er flyttet.

Det er lidt grunden til at der er stille her på bloggen, og jeg kan ikke love at den er helt forbi, men jeg vil gerne gøre det bedre, og det kan jeg også sagtens.

Men det gode ved at jeg har fået et lille kontor her i vores nye hjem, er at jeg har en plads til at jeg kan fordybe mig i alt det her, og jeg håber også at jeg snart kan stable noget spændende på benene. Måske en lille konkurrence, det er ihvertfald lidt jeg arbejder på til jer.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer