Suk efter smykker....

Nogle smykker er bare så smukke, at man bare kan kigge på dem igen og igen. Sådan har jeg det med smykkerne fra Julie Sandlau.

Og de går lige i mit smykkehjerte, der helt inde, som fortæller mig at dette smykke er det helt rigtige til dig. Og det bare ville være så super flot på. Kender i det ???

De seneste år er jeg begyndt kun at købe smykker, som kan holde til i flere år, og især her efter min datter er kommet til verden. For jeg vil nemlig gerne have at hun en dag, skal finde mors smykker og sukke efter dem, og låne dem til hendes første date, eller skolefest. Eller bare kigge på dem, og drømme, om den dag hun skal skal eje sådan nogle smukke smykker. Nøjagtig som jeg selv har kigget på min mors smykker :-)

Jeg ville ønske jeg havde råd til at købe alle de smykker jeg drømte om, men nogle kan man jo også ønske sig, og jeg ønsker mig disse til min smykkesamling :-)
De er så vanvittig smukke, at jeg bare tænker wow..... Og synes faktisk det kan være lidt svært at beskrive dem, fordi de er så flotte.

Lige for tiden har Julie Sandlau(find link øverst i indlægget) Også udsalg inde på hendes side :-)
Og der kan du blandt andet finde de her flotte tags. Et lille vedhæng med et bogstav. det kan være et bogstav på en som betyder noget for dig.

For mig bringer smykker det pift frem, som jeg ikke selv kan skaffe :-)

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer