Sygehuset imorgen.

Imorgen har morten taget en fridag, eller han har planlagt det sådan at han har fri, fordelen ved at han selv planlægger sin arbejdsplan. Men han har taget fri fordi vi skal til tjek med Isabella på Herning sygehus imorgen middag.

Hver gang vi skal sådan noget her, om det så bare er tjek, eller om det er til fys og ergo, så er jeg nervøs, den der indlæggelse sidder bare i en, og vi var engang indlagt så lang tid som andre er, vi slap med en måned, og Isabella har klaret alt så flot og er bare så stærk. Der hvor vi jo kan mærke hun er præmatur er på hendes motorik og størrelse. Og så fordi hun er en del sensetiv.

Men jeg ved faktisk ikke hvorfor jeg er nervøs, morten tager det stille og roligt, og siger at det skal nok gå, der er jo ikke noget at være nervøs for, men hvad nu hvis. Hmm måske har det noget at gøre med det jeg skrev forleden i indlægget her : Bange for at miste

Man ønsker jo ikke at der skal ske noget med ens børn, og når der så lige pludselig er nogle læger der følger Isabella, så bliver man måske automatisk mere urolig. Men jeg håber vi bliver afsluttet imorgen, og at vi slipper for at hun skal have yderlige undersøgelser.

Mon det nogensinde bliver en lettere ting at have med at gøre. Jeg er i hvertfald glad for at det er noget vi gør som familie, at det ikke er noget jeg står alene med, fordi jeg har stadig en del tanker fra mit graviditets og fødselsforløb( læs forløbet her: graviditets og fødselsberetning), som jeg ikke har bearbejdet helt endnu, det kommer til at tage tid.

Men jeg skal set positivt på tingene for det kan jo helt sikkert være/ eller nej det bliver et godt sygehus besøg imorgen, håber bare jeg kan lide hendes nye læge, for den anden er gået på orlov. argh for dælen Lisbeth positive tanker......

Se hende lige, der har hun lige fået sin 3 adventspakke fra farmor og farfar :-)

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer