Ta et kig.

Sponsoreret
Forleden havde vi jo en ganske fantastisk konkurrence, hvor man kunne vinde et gavekort på 500kr. til webshoppen Babytoys.dk.

Jeg er faktisk ret så vild med deres shop, de har det lækre trælegetøj, som virkelig er et hit herhjemme, ved Isabella.
Og så er det jo en fynsk webshop, jeg bliver altid så glad i låget, når der er noget der har med Fyn at gøre ;-) haha bær over med mig, jeg har altså lidt hjemve til Fyn engang imellem.

Hos babytoys.dk finder du legetøj til de helt små, og op til de større børn. Det er lækkert legetøj i solidt kvalitet, som ikke bare går i stykker med det samme, det kan holde til at dine børn leger med det, og det kan jeg lide. Altså at du får noget for ens penge, som ungerne gider lege med. Min favorit på deres side, er deres store udvalgt af legemad, der kan i finde 4 sider, med legemad og køkkener, og hos min lille pige er det et hit.

Hver eneste dag, leger hun med sit køkken og står og ligger maden op i gryderne, eller tager hende lille indskøbskurv, og så bliver der altså handlet. Vi har endnu ikke så mere der til, men samlingen bliver langtsom større, og jeg tror at det næste der skal tilføjes skal være disse:
ihh hun ville elske at kunne lave mad til os, og hendes bamser, de får nemlig også tit lov at smage mens hun sidder og siger numnumnum, lige som den der hundereklamer for godbidder ;-)

Hendes køkken minder meget om det lyserøde, det er ikke helt det samme, men jeg tror vi skal have et der er lidt større, så der er mere plads til maden ;-)
Jeg synes det er for kært at de har en indkøbsvogn, amen altså den er kær :-)
Jeg er ikke i tvivl, om at disse blomster ville være et hit ved Isabella, hun siger blomster til alle planter, så at hun kunne få sine egne vil helt sikkert gøre lykke.
Hvad har været et hit af legemad ved jeres børn?? Vi er jo kun nybegyndere inden for legekøkken :-)

Har du lyst til at følge Babytoys.dk, kan i finde dem her på Facebook og her på instagram, jeg synes det er værd at følge :-)

Kan i have en god Søndag :-)

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer