Tager mig selv i nakken.

Nu er julen jo altså sådan rigtig slut, ungernes ferie er slut. Og hverdagen er sådan for alvor begyndt idag, og det vil også sige at, jeg også har kigget på vægten igen, og den har helt bestemt lidt under denne julehygge vi har haft herhjemme, vi har vidst hygget lidt for meget.

Men da jeg jo ved nu hvad virker for mig, og for at komme tilbage på sporet. Så har jeg endnu en gang tilmeldt mig den online bootcamp med Michelle Kristensen. Det er virkelig den rette kur for mig lige nu, den passer til mig, og jeg kan stadig nyde godt af lækre ting, man skal bare gøre det rigtigt.

Jeg har også idag efter arbejde, været ude og købe masser af grønt og andre sunde ting, til at skabe gode vaner og lave lækker mad.

Faktisk så glæder jeg mig til at få den rette mad og de rette vaner ind under huden igen. For jeg har virkelig kunne mærke forskel på mig selv og især mit humør, min tålmodighed har været virkelig dårligt. Og jeg kunne bedre lide hvordan min krop og mit sind havde det med mk principperne.

Og jeg tror nok jeg har lokket M med til at være med, men er ikke helt sikker, vi må jo se hvad han siger til maden.

Igår der fandt jeg lige 2 af hendes bøger i netto, til 50kr stykket, så de røg lige med hjem, og kan se der er en masse lækre opskrifter i, som jeg ikke har nu. Så de skal afprøves, så der bliver lidt forskelligt på bootcampen, det kan jeg også bedre gøre denne her gang, fordi jeg kender principperne nu, så denne her bootcamp handler ikke om at lære den nye måde at spise på, men det handler simpelthen om et lille kæmpe spark bag i.


Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer