Tænker over fremtiden......

Det sidste lange stykke tid, har jeg virkelig tænkt meget over fremtiden, hvad vil jeg lave, hvordan kan vi som familie fungere, hvad vil jeg med bloggen.

Den sidste ting har fyldt mit hoved en hel del, og jeg tror at jeg er kommet frem til at bloggen skal relanceres på en eller anden måde, hvordan ved jeg ikke helt endnu, men måske det er et nyt navn til bloggen, en ny måde at skrive på. Men noget skal der i hvertfald ske, for lige nu er min blog ikke der hvor jeg gerne vil have den skal være.

Men jeg har heller ikke lyst til bare at slette den, for jeg har haft den i 4 år, og lagt rigtig meget energi i den. Men energien til at blogge har været langt væk siden Viktor kom til verden, for det er sku mega hårdt at være mor til to.

Jeg har så tit tænkt, at jeg tager hatten af for enlige mødre, i er simpelthen for seje.

Som mor, kan man tit føle at man vil opgive det hele, når ungen skriger og skriger, eller begge unger har synkron opkast, men på en eller anden finder man energi til at forsætte, og jeg vil prøve også at finde den energi frem til at forsætte med den her blog, fordi jeg holder virkelig af den, og den skal bygges op på ny, og hvem bedre til dette end mig :-)

Jeg vil have noget mere struktur på min hverdag, der skal lægges en plan for hvad der skal laves og hvilken ting jeg gør hvornår, tror det er det jeg mangler, en god portion struktur i hverdagen.

Kan også mærke at det hjælper, at vi har fået mere lys i dagtimerne, solen skinner og en energidepoter fyldes lettere op. 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer