Ting mor siger, der får mor til at tænke F...

For en lille måneds tid siden, var Isabella til en børnefødselsdags, som bare var børnefantastisk.

Tøsen hun bliver ked af, at hun ikke kan holde sådan nogle fødselsdage, med hoppeborg udenfor eller badebassin. Og det kan hun jo af gode grunde ikke, da hun jo har fødselsdag i marts måned.

Og da moren her synes det er mega synd for pigen, fordi jeg tydeligt kan huske den forskel der var på min fødselsdags som var i februar, og så min kære søsters fødselsdags som er i juli. Synes det var snyd hun kunne holde sin fødselsdag udenfor.

så derfor fik den her mor her, i panik løsning, sagt at så kunne Isabella da bare holde en sommerfest, som farvelfest til den gamle børnehave. Jo Jo jeg fik da lige lovet tøsen en fest for hendes venner med hoppepude, og badebassin. Jeps så lidt tænkte jeg mig nemlig om, så ja nu skal jeg hen og finde en dato, hvor hun kan invitere hendes venner til fest.

Jeg ved virkelig ikke hvad jeg har tænkt på, men ja tøsen glæder sig nu, så jeg må heller kommer i gang, og få lavet en rigtig sommerfest til hende.

Heldigvis ved jeg hvor vi kan leje en hoppepude henne, Og badebassinet, ja det skal vi jo have uanset hvad, for det vi havde sidste sommer gik i stykker.

Men det sværeste er at finde en dato, som fungere med arbejde og´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´ vi jo gerne skulle have noget godt vejr.

Så flot mor, virkelig en god løsning ;-)

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer