Tip fra en mor.

Jeg elsker de her billeder, det er fra sidste gang vi hjem fra fyn, Isabella sidder puttet i hendes cuddle pose/ puttepose. Det er en slags kørepose til autostolen, og den er genial her i de kolde måneder. Jeg spottede den ved en fra min mødregruppe, som havde den til hendes skønne dreng. Og så gik jagten ellers ind, for den er kan nemlig ikke købes for tiden, så den er købt brugt. Og her er det jo, at facebook er super god, med alle der salgsgrupper, jeg slog simpelthen op at jeg søgte sådan en, og bom så kom der flere der havde en.

Den er smart på den måde at du slet ikke behøver at give dem overtøj på, når i skal køre, og første gang vi puttede isabella til lur i den, sov hun hele vejen til Ringkøbing, fra Svendborg af, og det er altså over 2 timer. Det er så en anden detalje, at hendes mor også sov hele vejen, så vi var bestemt ikke hyggelige og snak saglige for Morten at have med.

Det her er på ingen måde et sponsoreret indlæg eller noget jeg tjener penge på, det er bare et godt råd fra en mor til en anden. Og så tak til Monica for at vise mig den smarte pose her :-)

Hvis i vil læse noget mere om den kan i finde den her: Cuddleposen

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer