Tøj jeg ønsker mig.

Jeg har siddet idag og kigget inde på stylepit. Både for at få lidt inspiration, men også for at finde noget tøj, da jeg trænger til lidt nyt. Især bukser efter mit store vægttab.
Jeg har fundet lidt her som jeg synes er rigtig fedt, og håber en dag lander i mit klædeskab.
http://www.stylepit.dk/numph-sand-mato-pants-230117-047
Er de ikke fede, både til hverdagen hjemme i sofaen, men også når man skal noget. Så kan man smide en flot top eller bluse til.
http://www.stylepit.dk/object-denim-up-c-obb129-noos-235001-422?utm_source=partner&utm_campaign=zktta37v8EemL6yOW179Lg==&source=category
Jeg har altid godt kunne lide Object, jeg synes bare de laver noget fedt tøj, som kan sættes sammen på mange måder. Sådan et par jeans her kan man altid bruge.

Men til bukser skal man jo også have noget på overkroppen, folk kigger sådan når man glemmer det.
http://www.stylepit.dk/cheaploader-sort-girls-just-wanna-233593-4?utm_source=partner&utm_campaign=zktta37v8EemL6yOW179Lg==&source=CategoryPage

En god t-shirt er altid godt at have. Jeg bruger for tiden rigtig meget mine t-shirt, her om sommeren til en nederdel eller et par shorts.
http://www.stylepit.dk/vila-sort-officiel-long-tank-t-107635-4?utm_source=partner&utm_campaign=zktta37v8EemL6yOW179Lg==&source=CategoryPage

En klassisk sort top, den kan gå til alt, og kan bruges under bluser. Jeg elsker dem og skal helt sikkert have frisket mine toppe op. Og denne er faktisk på tilbud lige nu.


Affiliate links.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer