Træn din bækkenbund.

I mens jeg har været syg her de sidste par uger, med hoste og nys, har jeg kunne mærke at jeg ikke har fået trænet min bækkenbund nok. Og derfor har jeg simpelthen, ja det er pinligt men sjat tisset. Og har måtte skifte tusser konstant.

Det duer jo ikke, og derfor har jeg sat mig selv i sving, med at skulle træne min bækkenbund. Det tager jo ingen tid, og et par stykker af dem om dagen, kan altså rede dig for pinlige uheld, når du f.eks nyser.

Morten har herhjemme grint af mig, når jeg efter et nys eller et host har faret ud på toilettet. Og ved du hvad, det var ikke særligt sjovt.

Efter en fødsel, får man at vide man skal træne sin bækkenbund, og jeg fik det også gjort, men så stille hen af vejen bliver det gjort mindre og mindre.

Kender i til det, at man husker det lige i starten og så bliver der længere og længere tid imellem.

Måske sidder du derude og tænker, hvorfor holder jeg ikke bare det for mig selv, og så laver mine øvelser uden at fortælle vidt og bredt om det. Det skal jeg sige dig, hvis jeg kan minde 1 pige om det der ude, at hun skal huske at knibe, så har jeg fået det ud af det, som jeg gerne ville.

Og prøv at læse dette indlæg til ende, og så fortæl mig om du ikke har lavet bare en enkelt knibeøvelse imens ;-)

Så husk at knibe. :-)

Her under ser i beskrevet hvordan man kan gøre det, men du kan faktisk gøre det når du er på arbejde, sidder og spiser, ser tv.

Det gælder bare om at knibe sammen som skulle du holde på den der prut, der bare ville runge i hele stuen :-)

 
Billede lånt af iform.dk Kig her

Læg dig på ryggen(som på billedet) bøj benene, og forestil dig at du skal suge navlen ind. Når du har gjort det, bøjer du hofter op mod hovedet og kaldet kippe hosterne, men numsen altså dine baller skal blive i jorden, og din lænd skal være i jorden. Nå har du gjort de ting, så skal du stramme til i skeden(ja det skrev jeg, kom videre) jeg fik at vide en gang at jeg skulle kunne holde en prut tilbage. Har du gjort det :-) Godt så har du lavet knibeøvelse der er effektiv.

Husk det en gang imellem :-)

KNIB....

 

 

 

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer