Træne selv?? Tja kan jeg holde det.

Her i Ringkøbing, hvor jeg bor, er der altså ikke noget der hedder efterfødselshold, eller mor baby hold. Som der er i Svendborg hvor jeg kommer fra.

Så derfor er jeg tvunget til selv at få sparket min slasket morkrop i gang, og få trænet selv. Og lige nu hvor vægten fortsat falder efter fødsel og graviditet, ja så har jeg blød på tanden over at komme i gang og spise sundt.

Men jeg kender også mig selv godt nok til at vide, at den holder ikke ved, hvis jeg ikke har et hold eller nogle jeg skal mødes med. Jeg skal have en aftale om et eller andet, så jeg ikke kan snige mig uden om det.

Kender i det med, at man sidder i bedste hyggestil og snacker noget som ikke er helt på den sunde side( og især her i juletiden ;-) ) og så kigger man lige ind på instagram, hvor der kommer det ene aktive billede efter det andet. Det er overalt på min instagram, gad vide om den prøver at fortælle mig noget ;-)

Men sikkert af det, kroppen den skal strammes op, og så snart at jeg ikke længere har smerter efter tunge løft eller for meget aktivitet, ja så skal jeg stille og roligt i gang igen.

Og så må jeg jo prøve at holde det, for min egen skyld.
 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer