Trænger du til en ny pusletaske?

Det er jo ingen hemmelighed, at jeg elsker tasker, og det gælder altså også for pusletasker.

Jeg havde utroligt svært ved at finde den rette pusletaske, før Isabella blev født, for jeg vidste ikke rigtig hvad mit behov var, og den jeg købte, var faktisk slet ikke den jeg nu har.

Og derfor tænker jeg, at det kan jo godt være der sidder nogle derude, som ikke har fundet deres perfekte pusletaske, eller som måske ikke er helt tilfreds med den de har nu. Og det kan være svært for hvad har du brug for, har du brug for en med god plads, til masser af lommer, eller har du faktisk bare brug for en lille taske, med kun det vigtige, som rene bleer ;-)

Jeg har fundet lidt fede Pusletasker fra Babyhome.
Babyhome, kører lige nu tilbud, på rigtig mange af deres pusletasker, og der er noget derinde, for enhver smag. Jeg kunne faktisk godt bruge disse her :
Og ikke bare til vores pusletaske, men til min egen taske, har nemlig en der ikke er stor nok til at kommer rundt om styret. Og det her er da mega smart :-) Du kan finde den her: Wagon Straps

Babyhome, har selvfølgelig også andet end pusletasker, og du kan få rigtig meget forskelligt udstyr til baby, men det har også masser af lækre mærker til ungerne, nemlig bobles, sebra, pompom, og mange flere.

En ting jeg rigtig godt kan lide, ved deres webshop, er at de har en side, der hedder gode råd, og her kan du få gode råd, om bl.a, autostole, om hvorfor du skal vælge uld. Og det kan jeg rigtig godt lide, og viser mig at de interessere sig, for at man som kunden får den rigtig vejledning og service.
de har også masser af legetøj, og de har faktisk det her puslespil, som Isabella er helt vild med, lige nu forstår hun ikke rigtig, det med at lave puslespillet, men hun forstår bestemt at skille det af, og kigge på brikkerne :-)
Nu faldt jeg lige over denne her pusletaske igen, og den ligner jo slet ikke en pusletaske, men bare en taske, som enhver kvinde kan gå med, det er sku da smart :-) Find den her : Gaia & ko

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om