Træt, glad og lidt mere træt.

Sidder med en lykkefølelse, over en hård men vellykket weekend.

Sidder også med en stolthed, og det kan måske lyde som en basal ting for nogle, men jeg er simpelthen så stolt over M( børnenes far) For selvom han har været helt nede og lægge, så har han formået at bygge sig selv op, til at han nu kan overskue og være sammen med børnene og stå med alt, imens jeg er på arbejde.

Og jeg ved det har været 2 hårde dage for ham, men det fandme sejt. Og sundt for dem alle 3, de kommer til at få en helt anden rytme og et tættere forhold hver gang mor er i aftenvagt.

Det har været godt at komme hjem og høre at det gik jo godt, begge unger sov hver aften jeg kom hjem.

Det giver mig ro og plads til, at jeg kan komme ud og arbejde med noget jeg er super glad for, det er virkelig så fedt. Og selvom jeg sidder her super træt, ovenpå en hård aftenvagt igår, jamen så fungere det bare.

Jeg har godt kunne være, at nu hvor M, er lidt mere ovenpå, så kommer min træthed efter de mange hårde måneder, og jeg har haft svært ved at tage mig sammen til at gøre små ting, fordi at når jeg endelig var alene, så havde/har jeg bare brug for ro i hovedet. Og hvad jeg kan læse mig frem til, så er det helt normalt at man godt kan få det sådan, når man bevæger sig ud på den anden side som pårørende.

Men det jeg så kan komme ud og gøre mig ting, og det kan være en simpel ting som at komme på arbejde, så kommer energien til mig, og jeg bliver glad. Det er fedt, og jeg ser frem til en sommer, hvor der bliver lige gode dele arbejde og fritid sammen med børnene.

Idag bliver bare sådan en praktisk dag, med lidt oprydninger og sådan, i ved efter en weekend hvor man kun har været hjemme lidt af dagen, så skal der ordnes lidt.

Startede morgen med en gåtur med hunden og så lidt mad. Nu arbejdes der på bloggen inden huset får en tur. Så det hele er klaret til ungerne kommer hjem.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer