Ud med det, og ind med nyt.

Forleden fik jeg nok af noget sengetøj, og det røg ud i skraldespanden.

Efter vask på 90 grader, føltes det simpelthen så fedtet og ulækkert, så jeg ville slet ikke prøve at vaske det igen, det røg ud.

Men det betyder jo så også nu, at vi mangler lidt nyt sengetøj. Og her kommer det så, som de fleste lige ryster lidt på hovedet af, indtil vi fortæller vi dejligt vi ligger, pakket helt ind i HVER vores dobbeltdyne ;-) Ihh jeg elsker det, man kan rulle sig helt ind og vende sig og man har stadig dyne på.

Jeg har fundet, lidt flotte sengesæt her hos dynefabrikken : Valgfrit sengesæt.
Jeg er helt vild med dette :-) og det er stadig ikke for tøset, så manden også gerne vil sove med det ;-)

Nu jeg lige var derinde, ja så fik jeg da lige kigget på de andre produkter der var, og det kan da ikke skade, at få frisket hjemmet op, især vores badeværelse kunne godt trænge til nogle nye bademåtter, og badeforhæng.

Jeg er blevet ret så vild med farven Blå, og har fået den farve og mintgrøn som farverne i mit hjem. Altså ud over grå, sort og hvid.

Men her er lidt af det jeg godt kunne tænke mig at friske hjemmet op med.
Man kan faktisk få frisket hjemme en del op, uden at gøre det store ting. Ved at skifte de 3 ting som ovenover her, så kan man få et helt nyt badeværelse. Og det er altså en fordel, især når man bor til leje og ikke kan ændre selve rummet.
 

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer