Udendørssko til børn.

Jeg er altså ved at blive ret vild med Magasin, både deres fysiske butik, men faktisk også deres Online shop. Jeg synes det har nogle gode ting, som jeg godt kan se Isabella bruge i fremtiden.

Og hvis jeg skal være helt ærlig så glæder jeg mig til hun skal have sine første rigtig støvler, sandaler, sko, gummistøvler, amen altså jeg synes det er så sødt når de små pus render rundt i der første sko.

Jeg har i mange år tænkt at Magasin var alt for dyrt, men de har faktisk rigtig mange gode ting til ikke ret mange penge. Så man kan faktisk gå derind og købe tøj til vores pus uden pengepungen løber skrigende væk. Og så har de jo stadig alle de der fantastiske ting, som man drømmer om, uha jeg kan drømme mig langt væk. Hvis der er nogen der ikke havde gættet det, så elsker jeg at shoppe, og købe gaver og drømme mig væk i lækre bløde bluser, kjoler og skønne ting til min baby. Nogen gange falder der faktisk også noget af, til ham den søde med skægget herhjemme :-)

Men idag har jeg faktisk sættet og kigget lidt på sko til hende den bitte, dels fordi jeg tænkte hvornår skal de til at have sko på, men også fordi jeg var nysgerrig over hvad man kunne få. Kunne i finde på at give sko i julegave?

Jeg har fundet mine favoritter frem fra Magasin, det er nogle jeg synes er fede, og som jeg faktisk godt kunne finde på at give i gave, hvis jeg bare var helt sikker på størrelsen.
Den her begynder sko er bare så fin. Den er fra Enfant til 399kr.
Gummistøvler fra mikk-line til 199,95, sådan nogle er helt sikkert guld værd når de bliver større.
Angulus støvler til 899kr. Jeg kender faktisk en del der bruge angulus til deres børn, så det må være en rigtig god støvle.
støvle fra Reima til 399kr. Den ser rigtig praktisk ud, til alt slags vejr der kan være her om vinteren.
Prøv lige at se er de ikke flotte, jeg elsker glimmer, guld, sølv, kobber, og så er de lige nu på tilbud inde på magasins side. Til 113,40 kr.
ej se nu dem her, dem kan Isabella jo passe nu, ihh hvor er de bare søde, og så måske til en lille kjole.

I kan finde alle der sko her: http://www.magasin.dk/boern/sko/udendoers

indlægget er sponsoreret.

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer