Udnyt pladsen.

Sponsoreret.

Når man bliver husejere, bliver drømmene ved med at komme til en, så vil man gerne have lave dit og dat. Og det kan være svært at få overblikket over det hele.

Altså jeg tror ikke engang vi havde boet i huset i 1 år, inden vi var i fuld gang med at lave optegninger på førstesalen, med hvordan vi gerne ville have indrettet vores 1. sal.
Nu har jeg altid drømt om et walkinn closet, hvor der var god plads til at man faktisk kunne være og kigge på sit tøj og sko. Måske også så jeg kunne have mit sminkebord derinde.

Der hvor vi gerne vil have badeværelset, skal der laves en lille tilbygning, men altså det er ikke tilbygninger som man normalt tænker når man siger tilbygning, men med en kvist så der kommer godt lys ind, og der er behageligt at være.

Det er jo heller ikke lige til med en tilbygning 1. sal osv, og da vi ikke har vores hænder skruet vanvittigt godt på, ja så ville det bedste altså for os være at hente nogle tilbud ind, og vurdere hvad der er det rette for os.

I kan få et tilbud her på siden
Vi ville nyde godt af at få den rette rådgivning til en ny 1. sal, og få deres input og erfaring med tilbygninger, for det er jo ikke ligefrem det en sekretær og en slagtermester har godt styr på.

Det er alt sammen noget vi godt kunne tænke os, at få lavet imens vi lejer huset ud, eller imens vi bor i Jylland. Fordi sådan som huset er nu, så har vi ikke det ekstra børneværelse som ville være genialt at have for en familie.

Det ville også gøre huset mere attraktivt, hvis huset skulle sælges. Men jeg håber da en vi vender retur dertil en dag. Måske til en 1. sal tilbygning

 

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer