Udsalgskup

Er vi ikke enige om, at udsalg. Det er altså bare en fantastisk ting. :-)

Jeg har fået gjort et super godt udsalgs kup til Viktor, fik alle de her ting på billede til den pris jakken faktisk kostede normalt.

Og jeg er da bare helt skudt i den jakke. Det er en str 68, og er købt til at skulle bruges som forårsjakke, den er super sød og smart. Den er fra mærket Tumble N Dry, det laver faktisk noget rigtig fedt børnetøj. Brugte også mærket til Isabella.

Bukserne er fra miniature, og er bare nogle praktiske super bløde velour bukser( jeg har et eller andet med velour ;-) ) Men i farven Navy, så går de stort set til alt.

Hagesmækker er en nødvendighed herhjemme, med den lille gylpert vi har fået herhjemme. Og denne her er fra Wheat med små stjerner på. også i navy, men skulle næste tro, jeg havde købt det som et sæt, men det er rent tilfælde.

Ringene er til legestativet og er fra Done by deer. Jeg har faktisk lige taget dem i brug herhjemme, og de virker til at være i rigtig god kvalitet og ikke er nogle der knækker så nemt.

Jeg er rigtig faldet for done by deer til Viktor, det tiltaler mig bare, de ting de har til drenge, og der er også kommer en del på ønskeseddel til barnedåben.

Der var også et hårbånd til Isabella, dog ikke udsalg, men hun snuppede det før jeg fik det med på billedet ;-)

Har i gjort nogle gode udsalgskup?

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer