Underholdning til flyvetur.

Herhjemme skal vi i september ud og flyve med Isabella, for aller første gang, og som den person jeg nu er, så bekymrer jeg mig jo om selve flyveturen.

Jaja det bliver sikkert gjort til skamme alle mine bekymringer, men jeg har brugt lidt tid på at finde lidt af det som kan underholde hende den bette.

Og hive de store bøger med herhjemme fra, var bare ikke rigtig så god en ide. For det er jo begrænset hvad man kan slæbe med i en flyver, det hele vejer jo.

Og da jeg har læst mig frem til at, det er godt at det er noget nyt som barnet aldrig har set før, ja så har jeg altså også fundet lidt nyt.

Og det smarte er jo pixibøger :-) Hun får fornøjelsen af en bog med billeder og noget vi kan læse for hende, og de vejer jo ingenting. Bum Bum to fluer med et smæk ;-)

I kan se de forskellige pixibøger her. Jeg synes de er så fine, og tror faktisk jeg vil bruge pixibøger til Isabellas julekalender.
Åhr jeg kan huske hvor meget jeg elskede Plet bøgerne da jeg var lille :-)

Jeg så lige inde på Legbilligt at man også kan få en kalender med pixibøger, det var da smart og en hyggelig ting, så kan man læse en ny bøg hver den første :-)
ihh den her havde jeg selv som lille pige :-)
Jeg kan godt lige konceptet pixibøger, og tror faktisk jeg fremover skal have et par stykker i tasken, så jeg kan hive sådan en frem, når det bliver lidt kedeligt, og hun skal underholdes lidt.

Læser i pixibøger derhjemme??

Legbilligt har rigtig meget andet legetøj derinde, og i kan finde en masse babylegetøj, og legetøj til større børn. f.eks frozen ting. I finder linket længere oppe :-)
 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer