UNDSKYLD....

Jeg ved det godt.....

Der har været alt for stille, her på bloggen.

Og det er jeg virkelig ked af, men nogle gange så kræver min lille trold, bare sin mors opmærksomhed 24/7, og det har kun så gjort siden torsdag, hvor hun fik sin 1 års vaccinen. For der startede hele balladen, men feber og urolighed, og lørdag aften gik den så helt galt, og hun blev syg, med ondt i ørerne og mega snottet. Og s er det altså at så må blog, være blog, og jeg så er mor, der er på hele døgnet.

Det er ikke meget jeg har sovet de sidste 4 døgn, og jeg har ikke fået mere end maks 2 timers sammenhængende søvn. Jeg er mørbanket, over det hele, og mit hoved føles som om jeg har været på druk i 14 dage, men sjovt nok det eneste jeg har set, er mælke flasker ;-)

Men selvom det er hårdt, så gør jeg jo det glædeligt, hvis de betyder at hende den lille, kan få sovet bare lidt. MEN bella de betyder ikke du behøver at være vågen, for mor kan faktisk godt lide alt sin søvn.

Men nu vil jeg få lavet et par indlæg, så i har lidt at hygge sig med :-) Jeg synes jo også det er hyggeligt, at lave dem til jer. Har i nogle ønsker, til noget der skal skrives om, eller undersøges.

Lige nu nyder jeg roen, og har lige set Rita, synes sku det er en god serie, den tager fat i nogle rigtig gode ting, som måske er lidt tabuemner.

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer