Utilstrækkelig

Isabella og jeg, kom hjem fra Fyn igår. Og vi har haft nogle dejlige dage med familien, og fået set bedster og older. Hygget med moster og onkel samt fætter og kusine. Og jeg var faktisk godt brugt da jeg kom hjem, og havde glædet mig til at tilbringe dagen med Morten, for jeg havde savnet ham.

Men enten havde han ikke savnet os, eller også havde han bare virkelig brug for noget alenetid med ro, for han forsvandt kort tid efter op og spillede computer. Og nu idag hvor jeg tænker over det, så er et jo faktisk helt okay, men lige i øjeblikket gjorde det ondt. For jeg havde nok forventet at han havde savnet mig lige så meget og ville tilbringe tid med os.

Jeg har været sammen med den mand i snart 13 år, og kender ham utrolig godt, men har det med at glemme at han rent faktisk ikke vil de samme tid som mig altid. Han har tit fortalt at han ikke har de samme behov som jeg med nærhed, for ham er det nok med han ved vi er der.

Jeg kunne bare godt have tænkt mig lidt tid med ham, for inde længe starter der den der sindsyge arbejds periode for ham, hvor han stort set ikke har fri.

Men hvad jeg hyggede med Isabella og hun var grydeklar tidligt, da hun har oplevet så meget, og så har hun nogle kindtænder der er på vej op. Av av det er første gang det har blødt når hun fik tænder.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer