Vaccine og mødregruppe

Vi har haft nogle hårde dage herhjemme, vores lille pige har været ramt af høj feber hele natten til torsdag og det meste af torsdagen. Hun fik Onsdag middag sin 5 måneders vaccine, og klarede så super flot, hun skreg imens hun blev stukket, men kunne sagtens trøstes igen. Vi har altid Mødregruppe hver anden onsdag og havde det også denne onsdag, så vi kørte bagefter tilbage til dem og hyggede indtil kl var 16. Det er altså dejligt når man bare går hjemme og ikke rigtigt kender nogen, og så komme ud og snakke med nogle andre, og med nogle som også gider at snakke børn. Og jeg er bare super glad for dem, og føler vi kommer godt ud af det sammen.

Men da vi så kommer hjem begynder Isabella at pylre lidt, og kan ikke finde ro, får dog hende aftenmos i hende, som bestod af kartofler og blomkål. og hun kommer i seng da kl er 18, det er hun faktisk begyndt ret ofte at komme, for hun er gerne helt færdig der. Nå men da jeg går i seng kl halv elleve har jeg allerede været inde ved hende 10 gange, og give hende sutten eller lige lægge en hånd på hende og berolige hende, og hun er bare varm. Hele natten fortsætter bare med en pige der græder hver halve time, vi prøver at ligge inde i stue og sove, men det hjælper ikke. da hun vil op kl 7 som hun plejer, står Morten op med hende og efter morgenmaden går de en lang tur, så mor her kunne sove.

Idag fredag har hun været lidt pylret men ellers er hun ved at være sig selv, og nå ja så sov hun da lige fra kl. 18.15 til 06.00 så jeg var dejligt udhvilet.

Håber i nyder jeres fredag aften.

God weekend.

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer