Væk med den våde ble.

Isabella har første dag i børnehaven UDEN ble.
Ihh er så spændt på at hente hende, og høre hvordan det er gået. Gad vide hvor mange uheld der har været, og om hun er ved godt mod min lille trold.
Har afleveret hende, med masser af rene bukser og underbukser. Hun har jo den sødeste lille numse nu bleen er væk😝
Tog bleen af hende torsdag, og da vi havde 4 fridage, uden planer så tænkte jeg at nu var det nu, og især da hun ikke gad have den på, der om torsdagen. Og vi har faktisk kun haft en dag med rigtig mange uheld, men den dag havde hun så også spist vandmelon😂
Hun klare det super godt, og siger "nu tisser jeg" eller " nu kommer tissen" når hun skal tisse, og så er det bare afsted på toilettet.
Når hun har lavet puha/lort og får den lavet i toilettet eller potten, så får hun en lille belønning, i form af lidt slik.
Det virker i hvertfald på hende, og det kun første dag hun lavede i underbukserne, og der fandt hun hurtigt ud af, at det var altså ikke rart.

Fredag, da vi skulle ud og handle/shoppe, ja der fik hun så en ble på, fordi jeg ikke vidste hvor længe vi var væk eller hvor der lige var toiletter, der hvor vi var henne. Og det var så sjovt at se, da hun så skulle tisse, hun stoppede helt op og så ned af hendes ben, og forventede at hun blev våd ligesom når hun havde underbukser på. Så der mærkede hun forskellen.

Hun er super sej, og nu er der taget hul på det, og vi kører på med godt mod. Håber også hun har det efter børnehaven idag😝

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • Near Ringkøbing

Synes godt om

Kommentarer