Valentins hygge for en familie.

Indeholder tilknyttede links

Reklamelinks.

Herhjemme har vi som mor og far ikke lige mulighed for at holde Valentins dag uden børn, og det er jeg faktisk ret sikker på at der sidder mange andre forældre derude som ikke har mulighed for.

Vi bor rigtig langt fra vores familier, så det vil sige at der er kun M og jeg til at varetage pasningen af vores børn, og en gang imellem er vi så heldige at vores super søde barnepige kan passe børnene.

Men det vil også sige at vores muligheder for at tage ud og spise eller i biografen, de er ikke særlige store. Og derfor prøver vi at holde kæresteaftener hjemme, hvor vi formår at holde en hyggelig aften. Nogle gange vælger vi at spise en lækker middag når ungerne er lagt i seng, eller også er det imens ungerne ser disney sjov og spiser snolder, så sidder mor og far med der middag og snakker.

Men med det her Valentins dag, der er der jo ingen der siger, at man ikke som familie, kan inddrage børnene i en kærlighedsdag som valentins dag, det kan gøres på mange måde.

Her er nogle forslag til hvordan man kan inddrage børnene i en god familie valentinsdag.

¤ Bage en kage. Der er formet som et hjerte, eller er en lyserød/ rød kage

¤ Tegne tegninger med hjerter og kærlighed

¤ Dække flot bord, hvor du pynter det. Isabella elsker at pynte op herhjemme.

¤ Købe flotte blomster eller plukke dem, vi har lige vintergækker i haven, og dem plukker Isabella til mig.

¤ Se en god tegnefilm, med popcorn og snolder

¤ Gå en tur i skoven, samle blade, kogler og være kreative med dem, lim blade på kanton til et hjerte, mal koglerne røde.

Muligheder er mange, man skal bare være kreativ, og det vigtigst af alt, så skal man være sammen, sammen om at være sammen. Gør det til en familie dag, gå helhjertet ind i det, og lad vasketøj være vasketøj, det kan du ordne fredag eller søndag.Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer