Var du klar over det??

Når man går med sin store mave, nogle kortere tid end andre ;-) Så går man og køber alle de ting som man gerne vil have til sin lille nye baby.

Men hvad man faktisk ikke lige tænker over, er at noget så simpelt som puslehynde, ja den som man køber som den måske nemmeste ting, det var det ihvertfald for mig. Men tænkte du over hvor lang tid du faktisk bruger ved den puslepude, det er rigtig lang tid, og det første år leger man med baby, træner ryg med babyen.

Der er faktisk rigtig mange ting man laver ved den pude. Var du klar over dette, jeg tænkte ikke lige over det til at starte med, men i siden Isabella kom til verden har vi da haft 2 forskellige puslepuder.

Jeg tager faktisk stadig mig selv i at overveje en 3. Hehe ikke sig det til M ;-)

Men jeg kan rigtig godt lide dem her :-) Jeg har fundet dem ved Babyhome :-)
Havde jeg en dreng, skulle det helt klart være denne her farve, den er så flot ;-)
ihh får helt lyst til at shoppe amok, med de lækre ting som de har inde ved babyhome, de ligger faktisk ikke så langt fra hvor jeg bor, en times kørsel deromkring. Babyhome ligger nemlig i Esbjerg, så tror da lige jeg skal kigge derind næste gang jeg er i Esbjerg. Men indtil da, kigger jeg på deres webshop, de forhandler nogle gode mærker som smallstuff, done by deer, pom pom, og bObles.

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer