Vær i god tid, til at forkæle dig selv, eller dine kære.

Sponsoreret.

Sidste år, der gjorde jeg simpelthen den bedste ting for mig selv. Helt egoistisk valgte jeg at forkæle mig selv, med en lækre pakkekalender til mig selv.
Jeg synes faktisk at jeg havde lidt ekstra juleglæde sidste år, og glædede mig hver dag til at skulle åbne min kalenderpakke for at se, hvad jeg nu var heldig at få.

Tit så køber man jo kalenderpakker til sine børn, og man glemmer lidt sig selv, men hvorfor glemme sig selv, når det kan gøres så simpelt, som at lave en julekalender til voksne. Det kan være i form af et stykke chokolade hver dag, eller man kan bestille kalenderpakker til voksne.

Jeg ved ihvertfald, at jeg nu her til jul, skal forkæle mig selv igen, og mon ikke også der bliver noget til M. Nu har vi jo også alle 4 herhjemme vores julesokker, så skal der jo også proppes noget ned i dem.

Og er mor i julestemning, så er de andre tvunget til en masse juleri, så det er jo ikke så slemt. Faktisk synes jeg, at efter jeg har fået børn, som man laver nye traditioner for eller viser de gamle traditioner, såsom kalendergaver til voksne eller børn. Det gør det bare ekstra hyggeligt, og jeg nyder at julehygge for min familie og for mig selv.

Sådan nogle kalenderpakker til voksne, kan man jo også bruge til sine forældre eller bedsteforældre, til at for søde deres hverdag lidt her i en juletid, især hvis de måske kan føle sig lidt ensomme i julen. Tænker det er en god måde at vise man holder af dem, uden at man behøver koste en masse penge og tid.Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • JULEN
  • Near Hvide Sande

Synes godt om

Kommentarer