Velkommen til min blog

Første indlæg på min nye blog.

Dette bliver en blog om mit liv, sammen med min lille familie. Jeg skal snart rive hele min lille familie, som består af mig, min kære forlovede Morten, min datter Isabella og vores hund Gizmo, op fra det sydfynske. Morten har fået arbejde i Søndervig over ved Ringkøbing og derfor prøver vi så det af. Vi har for nyligt fået en lejlighed lige midt i ringkøbing, faktisk lige ved gågaden i byen. Så det bliver dejligt nemt for mig og Isabella, vi kommer til at kunne gå til det meste og kan komme ud og opleve noget og lære nogle nye mennesker at kende.

Jeg tænker lidt med denne blog at alle der har lyst til at følge med i vores liv kan gøre det igennem denne blog, så føles vi måske ikke så langt væk når vi flytter. Men inden vi flytter, skal huset lige pakkes ned, og der skal nydes nogle gode timer sammen med familien.

Jeg glæder mig til at komme ordenligt igang med denne blog og se hvad den kan udvikle sig til. Det er starten på mit nye liv, som nybagt mor til en for tidligt født(mega hård graviditet), men en så skøn datter. Og som tilflytter til en by hvor man ingen kender og intet netværk har. Puha det kan give lidt hjertebanken, men det er spændende. Jeg skal for alvor til at stå på helt egne ben.

velkommen til mit liv og tak fordi du gør det værd at leve.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer