Ver de Terre Vintertøj.

Årh jeg har lige sættet og kigget på vintertøjet fra Ver de Terre. Og det altså bare drømme vintertøjet til Isabella, og engang så skal hun have det :-)

Men derfor kan man jo stadig godt drømme, og når tøjet er inde ved en af mine ynglingswebshop, ja så kan man jo lige kigge lidt på det :-) Lidt valgfrit til jer :-)
Deres mærke virker eksklusivt, og meget enkelt design, og det kan jeg virkelig godt lide :-) Som i kan se, hvis i trykker på linket oppe over(der hvor der står valgfrit) så er webshoppen Luksusbaby, og jeg må sige at jeg er fuldstændig imponeret over hvor godt og hurtigt de er kommet frem, og jeg er slet ikke i tvivl om, at de også knokler. For mig at se viser det bare deres passion for det, og det er så flot.

Luksusbaby drives af Ann-Louise, som også har de virkelig skønne tvillinger Noor og Naia. De er så kære, og jeg har faktisk også set inde på instagram, at de skønne tvillinger er klædt i Ver de Terre her til Vinter :-)
Luksusbaby, har den mest serviceminded kundeservice, man kan simpelthen få fat i dem, fra kl. 7 - 23. Jeg har benyttet mig af den sene service en enkelt gang, havde nemlig et spørgsmål, og det gik ikke lang tid før at jeg havde svar. Og jeg tror der er mange andre mødre der lige som mig, shopper og oser på webshops om aftenen :-)

Er der nogle er jer, der har Ver de Terre til jeres unger??
 

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer