Viktor 1 år.

Lillebror herhjemme, bliver idag 1 år.

Vi har startet morgen med gaver, fødselsdagssang, balloner, morgenmad( of course ;-) ) En rigtig dejlig morgen, med masser af hygge og samvær, nu er ungerne i dagpleje og børnehaven, imens skal jeg lige bage nogle boller, og lave lidt snacks, til hygge i dagplejen.

Resten, af dagen, skal vi et smut op i gågaden, og finde lidt gode tilbud, og så skal vi se juletræet blive tændt på torvet, det er noget jeg ved ungerne vil elske. Her i ringkøbing, er det julemanden, der kommer sejlende ind i havnen, der tænder det store juletræ.

Og så skal vi til aftensmad have noget så simpelt som hotdogs idag, det skal være nemt og hurtigt, nu hvor vi skal bruge eftermiddagen oppe i byen.

Viktor blev til morgen forkælet med en ny bamse fra hans søster. Det er en jellycat kanin, vi har fået sat navn på. Isabella har den samme bare i lilla. Så fik han lidt tøj, og resten får han senere.

han fik allerede da vi var på fyn, han gave fra min side af familien, det var krokodille og kyllinge bobles. Dem er begge unger godt nok vilde med.

Husk at tjekke alle Black friday Tilbuddene ud her

Og så starter der i aften en Giveaway i anledningen, af Viktors fødselsdag. Den kommer online kl 20.00, og i kan godt glæde jer :-)


Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • Viktor

Synes godt om

Kommentarer