Viktors barnedåb.

Trætheden den kan mærkes ved os alle idag, vi er virkelig helt færdige.
Og så skulle vi ikke engang stå med noget som helst selv. Vi skulle bare komme og nyde festen, sammen med alle vores gæster.

Vi var i virkelig god tid til Kirken, så vi kunne tage det stille og roligt med ham. Men det betød så også at da vi endelig kom til selve dåben, hvor han skulle have sit navn, ja så var han mega træt. Men det fik hans moster styr på, og fik ham til at sove, og så sov han faktisk igennem resten af gudstjenesten.

Efterfølgende fik vi selvfølgelig taget de obligatoriske billeder, nogle mere glade for det end andre😝 men det er noget, som er meget dejligt at kunne kigge på mange år frem. Og så Viktor kan kigge på og mindes, den dag hans bedsteforældre og oldeforældre ikke er her mere.

Efterfølgende, tog vi alle sammen ned i Bowl N Fun, Svendborg. Hvor vi havde bestilt brunch buffet og legeland til alle børnene.
Det virkede rigtig godt med at holde det dernede, vi skulle lige gøre dem opmærksomme på når der manglede drikkelse, og de belgiske vafler vi skulle have til desserten kom desværre meget senere end folk var begyndt på isen. Og det var synd, for det var nogle virkelig gode vafler.

Alle ungerne var så kvastet, da festen var slut for de havde været i legelandet hele dagen, selvfølgelig med forskellige voksne derinde. Og det var netop derfor vi valgte det dernede, sådan at børnene havde et sted de kunne lege, uden at larme for meget ved de andre gæster.

Viktor fik simpelthen så mange lækre gaver, der er både gaver fra ønskesedlen, men også gaver som folk selv har fundet på, og de rammer bare plet.
Vi har fået fantastiske bøger, billeder, service, sengetøj, penge og ting til værelset. Og det er virkelig lækkert. Det er meget få gaver vi skal byttet, og det ikke fordi vi ikke kan lide det, men fordi vi lige fik 2 ting af enkelte ting.

Isabella nåede faktisk at falde i søvn, på den få minutters køretur vi skulle ud på, for at komme hjem, men kom så først i seng ved 20 tiden.

Vi putttede vi kl 18:30, men har blev simpelthen så ked ad det, pga hans hoste, og den slim han havde i halsen. Så vi faktisk var meget tæt på at tage til lægevagten, men valgte da han faldt i søvn, at se tiden han. Og han sov faktisk ret godt hele natten, og spiste 2 flasker igennem natten.

Idag har vi haft en slapperdag, hvor vi har kunne gøre lige hvad vi ville.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • dåb, Viktor
  • Near Svendborg, Svendborg

Synes godt om

Kommentarer