Vintertøj til Mor.

Jeg trænger til ny vintertøj i år, min vinterjakke for sidste år er blevet for stor, og der er kommet sådan en underlig form i jakken lige mit på maven, Forstår det simpelthen hen ikke ;-) (ironi kan forekomme) Nå men jeg faldt lidt for en jakke her i weekenden, da jeg gik rundt o Søndervig sammen med nogle gode venner vi havde på besøg fra Fyn.

Det er denne frakke fra Hummel, jeg vil bare gerne have den i grå, jeg har noget med grå denne her sæson. Hvad synes i? Go eller No go. Den fås her: Hummel dazzlyn.

Jeg er også helt vild med denne model, men ved bare ikke om det er bedst med en lang jakke her til vinter, man skal jo holde numsen varm ;-) Fås her: Hummel ginger.

Jeg mangler også vinterstøvler, dem jeg havde sidste år gik der hul i, og det er jo ikke skide smart om vinteren med hul i støvlerne når der er sne og sjapsne. Så får man jo våde tæer.

Men jeg er bare meget i tvivl om hvad jeg gerne vil have. Hvad har i af støvler? Hvad kan anbefales, vis man dem gerne med billeder i kommentar.

Har fundet en lille smule som jeg overvejer.
Pajar pa grip low.

Affiliate links.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer