Vores date

Se lige hvor smækkerlækker man er når man kommer på date med min kære forlovede. Vi var jo på date i torsdags, og vi startede daten med at køre gokart. Og lad mig bare være ærlig og sige at jeg var en totalt kylling, jeg kørte simpelthen som en bedstemor på søndagstur. Jeg var slet ikke sikker på det der og totalt på udebane, men det var nu meget sjovt. Sådan en gokart vogn er nu ret så tung at dreje med, og jeg kan idag lørdag mærke i mine arme at jeg har skulle bruge nogle kræfter der.

Man slipper jo ikke for at få et hele outfittet på, så det skulle jeg da selvfølgelig have et billed af og så kan det jo kun komme på bloggen.

Det var squ en skide sjov og dejlig måde at starte vores date på, Morten nød det i hvertfald i stor stil, og fik da også kørt ind i mig nogle gange, det sidste puf jeg fik var lidt hårdt, den lille skid altså, men hvad havde jeg regnet med ;-) Vi fortsatte vores date med at tage ud og spise, de billeder viser jeg lige i et andet indlæg.

Det gør altså noget for forholdet at date, og når man så som forældre ved at ens barn er i trygge hænder hos mormor og morfar jamen så er der jo ikke noget der holder en tilbage. Og det giver jo også bedsteforældrene mulighed for at nyde deres barnebarn uden forældrenes indblanding hele tiden. Det kan godt være mor ved bedst, men Isabella skal nyde alle sine bedsteforældre på samme måde som jeg har gjort da jeg var lille.

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer