Vores Jul.

Vi havde en rigtig dejlig jul, men desværre var den også hård, fordi Viktor bare var rigtig sløj. Min meget aktive baby, var helt rolig og sad bare stille det meste af tiden. Så han har været pylret og ked af det. Og da Isabella også har hostet, kan i jo nok regne ud, at M og jeg ikke har fået vanvittigt meget søvn.

Men på trods af sygdom og søvnmangel, så har vi nydt julen, og samværet med familien. Og nu er vi atter hjemme i vante omgivelser, og Viktor er endelig begyndt at sove okay igen, orv det har jeg savnet.

Isabella har virkelig fået nogle gode julegaver, og vi gav hende et pink keyboard, som hun har ønsket sig længe, og med en diskokugle fra onkel og tante, så er der gjort helt klar til fest på hendes værelse.

Viktor fik en skum lænestol, og den var altså bare et hit, og ja er det stadig. Storesøster har jo en i lyserød, og den må han ikke bruge. så det ansigt han fik da han så hvad det var, ja det var guld værd. Og nu sidder jeg og ønsker, at jeg havde optaget det, faktisk tog jeg ikke et eneste billede i julen, min mobil var pakket langt væk, og der var familie tid.

Men et enkelt billede af ungerne skal i da se :-)


Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • JULEN

Synes godt om

Kommentarer