Vores Juletræ i år. OG rabat til jer.

Når først juletræet kommer ind i mit hjem, og man får sat julemusikken. Så føles det som jul hos mig.

I år har jeg prøvet noget helt nyt, nemlig at bestille vores juletræ online, og få det leveret lige til døren. Og lad mig sige det sådan, at manden herhjemme var pænt glad for at han ikke skulle have det ind i bilen ;-)

Det var faktisk ret nemt, jeg gik bare ind på Treetime.dk, og fandt den højde jeg gerne ville have. Det skulle ikke være så stort, for vi har en lille stue. Så jeg valgte et på 1,25- 1,50 meter det var godt i højde til os.

Og så er det ellers bare at udfylde dine leverings info, og hos mig skrev jeg at det gerne måtte stilles et sted, hvis jeg ikke var hjemme. Og nu skulle vi jo en smuttur hjem til Fyn, så i tilfælde af at det kom imens vi var afsted.

Der er nogle dages leveringstid, så det passede med da vi kom hjem efter nogle dage, så stod der et fint juletræ pakket ind i net til os, lige der hvor jeg havde sagt de måtte stille det.

Jeg synes faktisk det var ret spændende og hyggeligt at man ikke vidste hvad man fik, og må da også indrømme at mine forventninger var ret høje til kvaliteten af juletræet.

Som altid pakker jeg mit juletræ op udenfor, så det lige kan drysse af, og så står det et døgns tid og får lov at falde på plads. Det var lidt bredere end jeg havde ønsket, men smukt.
Det står lidt skævt, og derfor har jeg rettet op på det, men med min gamle juletræsfod, så er det en lidt træls opgave. I skal ikke tage jer af rodet på bordet, det er mit julerod, med gaver, julepynt og andet lækkert til julen ;-)
I skal som mine læsere også have lidt julegodter, så derfor kan i med dette link Her, og spar 50 kr ved minimum køb for 399,- på jeres juletræ, og få det leveret lige til døren.
Jeg vil sige, at jeg har en total opturs oplevelse, af at bestille et juletræ, og stjernen på juletræet ville være hvis man kunne bestemme om det skulle være tyk eller smalt.

Hele eftermiddagen er gået med at pynte træet, og vi fik kun en enkelt kugle smadret af Isabella pilfinger, det var nok også min fejl, troede den var af pvc, men det var sørme glas. Vi har ikke fået alt pynten på endnu, men det kommer ;-) Bare når jeg har fået flere pvc kugler til hende pilfingeren.

I kan godt se der skal lidt mere pynt på, det ser lidt bart ud ;-) Men dejligt nemt at få leveret juletræet, og hvis man så gerne vil det, kan man bestille afhentning af juletræet også. Ingen stress og jag her i Ringkøbing.

Glædelig jul.

sponsoreret

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • JULEN

Synes godt om

Kommentarer