Vurdering hos fys og ergo.

En tur til herning idag, er hvad os to tøser herhjemme har lavet idag :-)

Isabella skulle ind og vurderes hos ergo og fysioterapeut afdelingen på Herning Sygehus. Det er en vurdering der tager 1 times siden, og vi har prøvet det en gang før, nemlig da hun var omkring de 9 måneder.

Sidst skulle hun testes meget mere, for at se både hendes grov og fin motorikken, denne her gang, var der mest obs på grov, fordi det er den der halter. Fin motorikken ved vi fungere rigtig fint og aldersvarende.

Den lille frøken synes det var en fest, for hun måtte lege og boltre sig, og pille ved alt :-) Det eneste tidspunkt det var træls, var når hun skulle mærkes på benene eller fødderne, det var træls og så brokkede hun sig. Men hun blev testet, og fordi hun de sidste 2 måneder har hentet en hel masse, ja så ser vi tiden an en måneds tid, og de mener at hun nok skal nå det hele bare i hendes tempo.

Næste skridt for hende er at rejse sig op af ting, hele tiden, og til sidst uden mor og fars hjælp. Vi blev rådet til nogle tumlemøbler, så det skal der da lige kigges nærmere på :-)

På et tidspunkt derinde, peger hun op på en hylde og ser trac, og jeps rigtigt nok der står en fin rød traktor og tøsen bliver så glad da hun får den :-)

Jeg er helt klart mere fortrøstningsfuld efter jeg har været der idag, og lærer hver gang at sige til mig selv, at det kommer i hendes tempo, så skide værre med de børn der går når de er 1 år. ;-)

 

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer