Ingredienser:
1. pakke gær/ 50g.
4 dl mælk( jeg brugte letmælk)
100 g sukker
1 tsk salt
70 g flydende margarine( der kan også bruges smeltet smør)
3 æg mellemstore( er de små bruges der 4)
1 kg mel( mel til den ikke klistre mere)
Pølser( jeg brugte kyllingepølser)
Grøn frugtfarve. (brugte en hel flaske)
Sukker øjne.
Sådan gør man:
Smuldre gæren, i den lunken mælk, skal være så man kan stikke en finger i uden at brænde sig ;-) Når gøren er opløst, rør da et æg i af gangen, og derefter sukker, salt, flydende margarine, og herefter hvedemelen.
Samtidig med jeg puttede hvedemelen i, puttede jeg også frugtfarven i. For at få en farve, der kunne ses brugte jeg en hel flaske.
Når du har fået en dej, der ikke klister skal den hæve 1 time, og herefter trilles den ud i stykker. Jeg fik 24 pølsehorn, og 1 stor bolle(hovedet) og en lille bolle( halen)
form den i sådan som man gerne vil have. Og bag den ved 175 grader i cirka 15 minutter. Mærk efter da alle ovne er forskellige og bager forskelligt.
Når slangen er kølet af, kan der sættes øjne på. Jeg brugte nogle sukkerøjne, jeg satte fast med lidt glasur.